Stichting Cascade

Cultureel centrum in Hendrik-Ido-Ambacht

Plattegronden voor cultureel centrum

Cultureel centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over twaalf zalen, variërend in grootte van 40 tot 366 m2. Cascade wil geïnteresseerden op de website een compleet beeld geven van de mogelijkheden. Klanten hebben uiteenlopende behoeften en daarom wil het conferentiecentrum de presentatie van de zalen afstemmen op hun specifieke wensen.

Conferentiezalen online ontdekken

CentriPlan creëerde voor elke zaal een plattegrond. Daarmee ontdekt de websitebezoeker in een handomdraai welke mogelijkheden de ruimtes te bieden hebben. Ook van combinaties van zalen kan hij plattegronden bekijken. René Baars van stichting Cascade kijkt tevreden op het project terug: “Ik was op zoek naar een bedrijf dat onze plattegronden kon digitaliseren, via internet kwam ik in contact met CentriPlan. Dat pakte meteen goed uit; we konden snel zaken doen en in korte tijd voelden ze precies aan wat ik wilde. Zelf had ik van tevoren nog geen helder beeld van de mogelijkheden. Maar dat heeft CentriPlan goed opgepakt. Ze maakten heel helder welke oplossingen mogelijk waren en wat het beste zou passen bij onze behoefte.”

Klaar voor de toekomst

De oplossing van CentriPlan is klaar voor de toekomst want ze biedt tal van extra potentiële toepassingsmogelijkheden. De digitale plattegronden zouden bijvoorbeeld eenvoudig interactief gemaakt kunnen worden. De bezoeker kan dan online experimenteren met de verschillende opties en meteen zien welke zaal het best past bij zijn behoeften. Van de zaalindeling en het aantal stoelen tot de plaatsing van een beamer of een mobiele bar. De plattegronden kunnen zelfs gekoppeld worden met het boekingssysteem van het zalencentrum. Dan kan de klant zijn voorkeuren meteen vastleggen en de zaal boeken in de gewenste opstelling.