Eenvoudig mutatiebeheer met C-plans

Wanneer uw vastgoedplattegronden volledig gedigitaliseerd zijn, is het van belang de plattegronden up-to-date te houden. Naast het belang van accurate plattegronden voor de woningwaardering en bijvoorbeeld inzicht in de onderhoudsstaat van een woning, is het ook van groot belang dat informatievoorziening naar huurders van woningen optimaal is.

Huurders staan vaak lang op wachtlijsten en zullen hun plek op die lijst alleen willen afstaan als een woning voldoet aan hun wensen. Goede informatie voorafgaand aan een bezichtiging is dan ook cruciaal. En dat is niet alleen in het belang van de huurder, maar ook in het belang van woningbouwstichtingen. Bezichtigingen met potentiële huurders waarvan de woning niet voldoet aan de woonwensen, is daardoor verleden tijd. Een behoorlijke kostenbesparing voor uw organisatie en een flinke verbetering in de service naar uw huurders.

Mutatiebeheer met C-plans

Met de geavanceerde mutatiebeheersoftware C-plans van CentriPlan, wordt het mutatieproces van uw plattegronden geautomatiseerd. Uw collega’s pakken in de woning op de tablet de digitale plattegrond erbij, geven mutaties op de plattegrond digitaal aan en de mutaties worden binnen 24 uur verwerkt en opgeslagen in uw bedrijfsgebonden C-plans digitale cartotheek.

Wanneer er slechts enkele mutaties per jaar zijn, is geautomatiseerd mutatiebeheer niet noodzakelijk. U stuurt dan uw nieuwe of aangepaste plattegrond naar CentriPlan en wij zorgen ervoor dat deze in het gewenste formaat aan u worden teruggestuurd.

Beheer van 3D-tekeningen

De behoefte aan 3D BIM-modellen, die meer informatie over de woning weergeven, wordt steeds groter. Met de introductie van 3D BIM binnen uw organisatie, wordt het mutatieproces ook complexer. CentriPlan begrijpt deze uitdagingen en heeft daarom ook een uitgebreidere versie van C-plans waarin mutaties in 3D BIM-modellen net zo eenvoudig kunnen worden aangegeven. Kennis van 3D of BIM is daarvoor niet noodzakelijk.

Wilt u meer weten over mutatiebeheer met C-plans? Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u vrijblijvend voor een kennismaking.