Over CentriPlan

CentriPlan digitaliseert vastgoedplattegronden en zorgt dat mutaties eenvoudig digitaal kunnen worden aangegeven en beheerd. Om voor onze klanten deze oplossing kwalitatief en hoogwaardig mogelijk te kunnen maken, bundelden specialisten uit twee technologiebedrijven, gespecialiseerd in softwareontwikkeling, internet en 3D, de krachten. Daardoor ontstond de unieke aanpak voor de ontwikkeling van digitale vastgoedplattegronden en het geautomatiseerde (mutatie)beheer daarvan.

Maatwerkoplossingen voor het beste resultaat

CentriPlan levert geen tools, maar hoogwaardige content dat direct zijn meerwaarde bewijst. Die praktische toepasbaarheid maken we waar door een implementatieconcept op maat. Uiteraard altijd naadloos aansluitend aan behoeften en doelen van uw organisatie.

Van plattegrond naar virtuele wereld

CentriPlan bevindt zich in het centrum van technologische vernieuwingen. We onderzoeken voortdurend welke trends en innovaties meerwaarde kunnen hebben voor onze klanten. Het gebruik van 3D-tekeningen bijvoorbeeld, zullen we in de toekomst veel vaker gaan zien. CentriPlan heeft de technologie en de kennis daarover in huis en ontwikkelt krachtige, doelgerichte toepassingen.

Maar we kijken ook verder dan de techniek. We zien dat de manier waarop mensen en organisaties met ruimtelijke informatie omgaan, verandert. Zo kunnen uw plattegronden ook interessant zijn voor externe partijen. Zij kunnen de tekeningen verrijken met hun eigen informatie en als waardevolle service aanbieden aan consumenten. Zo ontstaan voortdurend nieuwe mogelijkheden om informatie te ontsluiten en te koppelen. CentriPlan vertaalt trends en innovaties naar een oplossing die perfect past binnen uw organisatie en optimaal ondersteunt om doelen te realiseren.

 

Wilt u meer weten over het digitaliseren van uw vastgoedplattegronden of over mutatiebeheer met C-plans? Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u vrijblijvend voor een kennismaking.