Nieuw perspectief op technische tekeningen
 

Referenties

Woonbedrijf (woningcorporatie)
HW Wonen (woningcorporatie)
Stichting Cascade (cultureel centrum)
La Falda (modewinkel)
Dutch Rail Control (adviesbureau railinfrastructuur)


Woonbedrijf

Digitale cartotheek voor woningcorporatie

De grootste Eindhovense woningcorporatie, Woonbedrijf, liet haar hele cartotheek digitaliseren door CentriPlan. De woningcorporatie wilde duidelijke, uniforme en
digitale plattegronden die direct beschikbaar zijn voor eigen medewerkers en huurders. De digitale plattegronden moesten geschikt zijn voor gebruik op internet en informatiezuilen.
Lees verder over Woonbedrijf


HW Wonen

Het hele woningbestand digitaal hertekend

HW Wonen is een woningcorporatie in de Hoeksche Waard die bijna 10.000 woningen bezit. HW Wonen wil zowel huurders als medewerkers kunnen voorzien van een actueel, compleet en duidelijk beeld van elke woning. CentriPlan hertekent alle woningplattegronden en creëert gelaagde digitale bestanden voor het hele woningbestand.
Lees verder over HW Wonen


Stichting Cascade

Plattegronden voor cultureel centrum

Cultureel centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht beschikt over twaalf zalen. Cascade wil geïnteresseerden op de website een compleet beeld geven van de mogelijkheden. Klanten hebben uiteenlopende behoeften en daarom wil het conferentiecentrum de presentatie van de zalen afstemmen op hun specifieke wensen. CentriPlan creëerde voor elke zaal een plattegrond.
Lees verder over Stichting Cascade


La Falda

Interactieve plattegrond voor optimale winkelpresentatie

Modewinkel La Falda gooit voor elke nieuwe seizoenscollectie de winkelpresentatie over een geheel andere boeg. Maar het bepalen van de optimale opstelling is een arbeidsintensieve en tijdrovende klus. La Falda liet daarom door CentriPlan haar winkeloppervlak en inventaris digitaal in kaart brengen tot een interactieve plattegrond.
Lees verder over La Falda


Dutch Rail Control

Digitale spoortekeningen voor railinfrastructuur-advies

Dutch Rail Control is gespecialiseerd in controle en advisering op het gebied van railinfrastructuur. Dutch Rail Control maakt gebruik van de expertise van CentriPlan voor de digitalisering en actualisering van component- en spoortekeningen. Centriplan leverde de hertekende documenten aan in Autocad-formaat en pastte alle stempels en aanvullende kaartinformatie aan, aan de actuele situatie.
Lees verder over Dutch Rail Control


 Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en laat CentriPlan contact met u opnemen.

(Alle velden zijn verplicht in te vullen.)