Nieuw perspectief op technische tekeningen
 

Over CentriPlan

Ontstaan uit klantvraag

Bij CentriPlan creëren we oplossingen op basis van de behoefte van onze klanten. En zo is ook het bedrijf zelf ontstaan. De aanleiding was een klantvraag van een grote woningcorporatie. Twee innovatieve technologiebedrijven, gespecialiseerd in software, internet en 3D-techniek, besloten daarop hun krachten te bundelen.

In CentriPlan brachten ze specialistische kennis en technologie samen. Daardoor ontstond een unieke aanpak voor het ontwikkelen van plattegronden en andere technische tekeningen. Ondertussen is CentriPlan uitgegroeid tot een zelfstandig opererend bedrijf en zien we ook vanuit het buitenland een groeiende belangstelling voor onze oplossingen.

Ruimtelijke informatie beter benutten

Het hertekenen van technische tekeningen opent een wereld van haast onbegrensde digitale mogelijkheden. Statische papieren tekeningen worden gevectoriseerde, gelaagde en intelligente bestanden. CentriPlan helpt u optimaal gebruik te maken van de kansen die dat voor uw organisatie biedt. Of het nu gaat om enkele bestanden of vele duizenden: CentriPlan ontwikkelt elk project op maat en zorgt voor een optimale inbedding in uw organisatie.

CentriPlan zoekt geen afnemers voor bestaande, kant en klare producten; ze ontwikkelt juist oplossingen waarmee technische tekeningen maximaal bijdragen aan het resultaat van een organisatie. Hoe we dat doen, hangt helemaal af van de gestelde doelen:

Wilt u technische tekeningen bijvoorbeeld gebruiken om met externe doelgroepen te communiceren?
Heeft u ze nodig voor technisch beheer of om interne processen te optimaliseren?
Bent u op zoek naar compleet nieuwe toepassingsmogelijkheden?

CentriPlan adviseert, ontwikkelt en voert uit. We ondersteunen u indien gewenst zelfs bij een doeltreffende implementatie in uw organisatie en begeleiden projecten op locatie.

Zou u slimmer kunnen omgaan met uw technische tekeningen?

Een technische tekening representeert een stukje van de werkelijkheid. Of dat nu een woningbestand is, een leidingnetwerk, een spoorwegemplacement, een winkelvloer, een congreszaal of machineonderdeel. Elke organisatie die de informatierijkdom van haar technische tekeningen maximaal wil benutten, vindt in CentriPlan een strategische partner.

Oorspronkelijk ontwikkelden we onze maatwerkoplossingen vooral voor woningcorporaties. Maar ook steeds meer andere organisaties ontdekken de potentie van CentriPlan voor hun technische tekeningen. Dat loopt uiteen van bijvoorbeeld de overheid, retailketens en spoorwegbouwers tot zalencentra en projectontwikkelaars. Met haar gespecialiseerde kennis, innovatieve concepten en vraaggerichte dienstverlening is CentriPlan al lang niet meer alleen in Nederland een trendsetter. Ook vanuit het buitenland bestaat een groeiende belangstelling voor onze toonaangevende diensten.

Er is geen standaardoplossing voor het beste resultaat

Heeft uw organisatie wel eens een kostbaar softwarepakket aangeschaft waar te weinig gebruik van wordt gemaakt? Vaak blijkt software in de praktijk complex en blijft adequate ondersteuning uit. CentriPlan levert geen tools maar hoogwaardige content; een pasklaar product dat direct zijn meerwaarde bewijst. Die praktische toepasbaarheid maken we altijd waar, door een implementatieconcept op maat te ontwerpen dat precies aansluit bij de behoeften en doelen van uw organisatie.

 

Visie

Van plattegrond naar virtuele wereld

CentriPlan bevindt zich midden in het brandpunt van technologische vernieuwingen. We onderzoeken voortdurend welke trends en innovaties een meerwaarde kunnen hebben voor toepassing in uw organisatie. Het gebruik van driedimensionale tekeningen zal in de toekomst bijvoorbeeld steeds gewoner worden. CentriPlan heeft de technologie in huis en ontwikkelt op basis van uw behoeften krachtige en praktijkgerichte toepassingsconcepten.

 Maar we kijken verder dan de techniek. We zien hoe de manier waarop organisaties met ruimtelijke informatie omgaan, verandert. Zo kunnen uw plattegronden wel eens buitengewoon interessant blijken te zijn voor externe partijen. Zij kunnen de tekeningen verrijken met hun eigen informatie, en als waardevolle service aanbieden aan de consument. Zo ontstaan er voortdurend nieuwe mogelijkheden om informatie te ontsluiten en te koppelen. CentriPlan vertaalt trends en innovaties naar een oplossing die perfect past in uw organisatie en die u optimaal helpt uw doelen te verwezenlijken.

 Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en laat CentriPlan contact met u opnemen.

(Alle velden zijn verplicht in te vullen.)