Nieuw perspectief op technische tekeningen
 

HW Wonen

"CentriPlan heeft feeling met ons type bedrijf. Ze weten bijvoorbeeld hoe een mutatieproces verloopt. Dat praat heel makkelijk."

Piet Diepenhorst, HW Wonen

Het hele woningbestand digitaal hertekend

HW Wonen is een woningcorporatie in de Hoeksche Waard die begin 2010 ontstond uit een fusie van drie kleinere corporaties en bijna 10.000 woningen bezit. HW Wonen wil zowel huurders als medewerkers kunnen voorzien van een actueel, compleet en duidelijk beeld van elke woning.

Van type naar individuele woning

CentriPlan hertekent alle woningplattegronden en creŽert gelaagde digitale bestanden voor het hele woningbestand. De digitale plattegronden van de vele honderden verschillende woningtypes worden geleidelijk uniek gemaakt voor de individuele woningen, bijvoorbeeld bij mutatie.

Prijstechnisch voordelige methode

Piet Diepenhorst, hoofd bedrijfsbeheer bij HW Wonen, is enthousiast over de samenwerking: "CentriPlan is een laagdrempelig bedrijf. Met de vaste contactpersoon is het prettig samenwerken en de lijnen zijn kort. Ze hebben een duidelijk verhaal van hoe ze het werk aanpakken en ze komen hun afspraken na. Bovendien is de methodiek van CentriPlan prijstechnisch heel voordelig. En wat voor ons ook belangrijk is: ze hebben feeling met ons type bedrijf. Ze weten bijvoorbeeld hoe een mutatieproces verloopt. Dat praat gewoon heel makkelijk."

 Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en laat CentriPlan contact met u opnemen.

(Alle velden zijn verplicht in te vullen.)