Nieuw perspectief op technische tekeningen
 

Dutch Rail Control

"CentriPlan heeft meteen vanaf het begin heel actief met ons meegedacht. Die expertise hadden we echt nodig om onze wensen concreet te maken."

André van de Giessen, Dutch Rail Control

Digitale spoortekeningen voor railinfrastructuur-advies

Dutch Rail Control is gespecialiseerd in controle en advisering op het gebied van railinfrastructuur. Het bedrijf werkt onder meer in opdracht van ProRail. Dutch Rail Control maakt gebruik van de expertise van CentriPlan voor de digitalisering en actualisering van component- en spoortekeningen. Centriplan leverde de hertekende documenten aan in Autocad-formaat en pastte alle stempels en aanvullende kaartinformatie aan, aan de actuele situatie.

Verouderde brondocumenten

Spoorkaarten en technische tekeningen vormen voor Dutch Rail Control de input voor complexe berekeningen en hoogwaardige advisering. Niet zelden zijn die brondocumenten vele decennia oud. De informatie is dan ook vaak niet meer up to date en de fysieke staat van de documenten laat nogal eens te wensen over. Dutch Rail Control besefte dat het zijn werk een stuk efficiënter kan doen als de tekeningen eerst worden getransformeerd tot handzame en intelligente digitale bestanden.

Pro-actieve partner

André van de Giessen, projectmanager bij Dutch Rail Control, vond in CentriPlan een pro-actieve partner: "CentriPlan heeft meteen vanaf het begin heel actief met ons meegedacht. Die expertise hadden we echt nodig om onze wensen concreet te maken en vast te stellen hoe we die zouden gaan realiseren. Het project kon daardoor op korte termijn van start. Ook daarna verliep de communicatie perfect. De lijnen zijn kort en er wordt snel geschakeld. Als we ergens tegenaan liepen, werd het direct opgelost. Ik was blij verrast door de grote snelheid van werken."

 Neem contact met mij op

Vul uw gegevens in en laat CentriPlan contact met u opnemen.

(Alle velden zijn verplicht in te vullen.)